TALLERS MONOGRÀFICS

Hi ha res millor un dissabte al matí que fer un taller monogràfic a La Frivé? Mira els que et proposo per aquests propers mesos


ENQUADERNACIÓ RENAIXENTISTA

Dissabte 25 de maig d’11h a 13h. Preu 25 euros material inclòs.

Aprèn a fer aquest tipus d’enquadernació utilitzada al voltat del segle XVI. En acabar el taller et podràs endur el teu llibre per omplir-lo com vulguis!

DSCN7592


PAPERS PINTATS AMB LA TÈCNICA DE L’ENGRUT 

Dissabte 29 de juny  d’11h a 13h. Preu: 25 euros material inclòs

La tècnica a l’engrut s’ha utilitzat en la decoració de papers des de fa centenars d’anys. En aquest taller veurem com han evolucionat les tècniques i farem els nostres papers pintats d’una manera tradicional.


QUILLING (FILIGRANA DE PAPER)

Dissabte 13 de juliol d’11h a 13h.  20 euros material inclòs 

El quilling és una tècnica que, mitjançant fines tires de paper, imita la filigrana de metall. Va ser molt utilitzada com a substitut de materials més cars en decoracions d’objectes sagrats i de la llar. Al nostre taller farem una petita composició amb el motiu que més ens agradi.

(imatge del York town craft guild)


PAPER MARBREJAT 

Dissabte 27 de juliol d’11h a 13h. Preu: 25 euros material inclòs. 

El paper marbrejat, també anomenat “Ebru”, és una tècnica tradicional de decorar el paper vinguda a Europa des d’Orient al segle XVI. Els dissenys són creats amb pintura flotant en aigua i transferits posteriorment al suport. Al taller aprendrem les tècniques i materials bàsics emprats en el marbrejat, i farem els nostres papers decorats amb la tècnica fascinant.