BOTIGA

 

A la botiga trobaràs una selecció de materials i eines d’art i enquadernació; tot allò que necessites per crear les teves pròpies enquadernacions artesanals i deixar anar la teva creativitat.

A més, trobaràs creacions úniques, enquadernacions artesanals, i si no trobes el producte que busques, te’l faig a mida! 

PRODUCTES DE LA BOTIGA

· Papers especials i estampats: varietat de papers decoratius gofrats, serigrafiats i pintats a mà, a més de làmines en colors sòlids per a guardes. Totes de 50 x 70 cm

· Paper Torreon verjurat 90 grams i paper blanc de 115g, per a finalitats artístiques i enquadernació. (làmines de 50cm x 70cm)

· Cartró contracolat de 1,25mm, 2mm i 3mm (te’l tallem a mida sense cap recàrrec addicional)

· Eines d’enquadernació: plegadores d’os i teflon, punxons, agulles, fil de lli…

· Telers i suports per a foradar quadernets 

· Material per a Quilling

· Bijuteria de paper

· Enquadernacions artesanals i obra d’art original

· Sets de cal·ligrafia

· Material de papereria (llapis, stickers, bolígrafs, estoigs…)

 

També pots visitar la BOTIGA ONLINE a Etsy


En la tienda encontraras una selección de materiales y herramientas de arte y encuadernación; todo aquello que necesitas para crear tus propias encuadernaciones artesanales y dejar volar tu imaginación. 

También puedes entrar en la TIENDA ONLINE para encontrar obras únicas, ediciones limitadas de libros de artista y libretas artesanales. 


In the shop you will fins a selection of art supplies and bookbinding tools; everythig you need to make your own notebooks and let your creativity fly.

You can also click ONLINE SHOP to find original artwork.