SOBRE LA FRIVÉ

Darrere La Frivé hi sóc jo, la Carla Busquets, que des de ben petita i tisores en mà ja convertia les revistes de la mare en petits quadradets de paper organitzats per colors en capses de sabates. Uns quants anys més tard, si fa no fa la cosa continua igual…;)

Nascuda a Barcelona, vaig cursar una llicenciatura en Belles Arts amb especialitat en Conservació – Restauració a la UB. Després vaig centrar els meus interessos en la creació i la cura dels llibres, començant el CFGS d’Arts del llibre a l’Escola de disseny i Art Llotja i completant un màster de conservació de llibres al Camberwell College of Arts, a Londres. Després d’uns anys gaudint treballant en arxius i museus, entre ells The National Archives de Londres i l’Arxiu Nacional de Catalunya, trobava a faltar la vessant més artística del llibre com a objecte, i al cap d’un temps vaig decidir obrir el meu propi taller, inaugurat a finals del 2017. La Frivé és una paraula inventada que engloba tot el que m’agrada fer; enquadernar, restaurar llibres, dibuixar, retallar, ensenyar la màgia del paper, compartir estones de creació, imaginar.

Busca aquella activitat que et faci oblidar el temps, i si encara no saps quina és, continua buscant! I sobretot,
no deixis que ningú et digui
el que ets
o no
capaç de fer.